יום שני, 21 באפריל 2014

פשטידת ירקות

כבר המון זמן שלא הכנתי את המתכון הזה כי לא מצאתי פה מרכיבים תואמים, אז זה לא יוצא בדיוק אותו דבר.

בצק

100 ג׳ חמאה
1.5 כוסות קמח
1 ביצה
2 כפות מים קרים מאוד

לערבב במיקסר לבצק, לשים חצי שעה במקרר עטוף ניילון

מלית

2 כרישות פרוסות עגול, לאדות עם קצת חמאה/שמן זית במחבת מכוסה עד שיתרכך (פחות מחמש דקות), אש קטנה בינונית ומטה. לצנן את הכרישה, לשמן תבנית 26 ס״מ קוטר עם שולים נמוכים ולשים בצק. להניח כרישה על הבצק. 

לערבב בקערה בצד שמנת מתוקה 26%, 2 ביצים, מלח ופלפל ולשפוך על הכרישה. 

בתנור 180% בערך 40 דקות (עד השחמה בהירה)

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה