יום שני, 21 באפריל 2014

מרק עוף

בהיעדר מקום טוב יותר לשמור את המתכונים שלנו, אני רושם אותם פה.

2 תפו״א גדולים, קלופים וחצויים.
1 ראש סלרי קלוף וחצוי
2 גזרים קלופים וחצויים
2 מקלות סלרי, עם העלים
4 שיני שום קלופות
2 קישואים קטנים, ללא עוקץ
1 חתיכת דלעת בגודל תפו״א, קלופה וחצויה
1 זר פטרוזיליה קטן
1 זר שמיר קטן
10 גרגרי פלפל שחור שלמים
2 עלי דפנה

  1. שמים עוף + 8 כוסות מים, מרתיחים, מוציאים קצף עכור בקפידה
  2. מוסיפים את שאר החומרים ומביאים לרתיחה שוב
  3. מבשלים על אש קטנה שעה וחצי
  4. משאירים במקרר לילה (יותר טעים למחרת)

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה