קיבלתי כמה תגובות מעודדות לפוסט החשוב על הפשטידה שנכשלה - וכולן אמרו לנסות את ה "Sour Cream" המקומי - שדיי דומה לגבינה לבנה.
אז החלטנו לנסות את המתכון המוצלח שהיינו רגילים לעשות, רק עם הסואר-קרים הזה.
מוגש בזאת, בהשראת בצק-אלים:
לערבב בקערה - 2 ביצים, 2 כפות קמח גדושות, כוס צ'דר מגורדת, כרובית חלוטה ומפורקת, כ200גר סאור-קרים 5%.
לשטח בתבנית. לזרוק לתנור ב180 מעלות (צלזיוס, אלא מה!). בתנור טורבו 40 דקות מספיק, כאן היינו צריכים קצת יותר משעה.
בתיאבון! התמונה יצאה קצת יותר צהובה ממה שהיה באמת, צולם בטלפון... אבל אפשר לזרוק פנימה, במקום או בערבוב עם הכרובית ירקות אחרים - ברוקולי, כרישה, תירס, כיד הדמיון.
נקודה לשיפור: משהו בטעם לא קנה אותנו. D יעצה לערבב פנימה קצת גבינה מלוחה, ואיפה מוצאים כזו בקוסטקו. אז ננסה ונדווח.
אנקדוטות אחרות:
היום היה טים-בילדינג-איוונט. גם כאן הלכו לפיינטבול. כמו עוכר-שמחות ידוע סירבתי בנימוס להזמנה, ואתמול התברר שאני לא לבד - היו כ10 אנשים שוויתרו על התענוג, מתוכם 8 כי זה פיינבול.
כמו שאמרתי בזמנו לצוות בארץ, גם כאן אמרתי: "אם אני אבחר לירות בכם, זה לא יהיה עם פיינטבול". כאן הוספתי חיוך. אז עליתי לשדה עם מצלמה, וD הגיטריסט קפץ מאחורי שיח, תקע בי צרור וצעק "או"ם, או"ם!"... יצאו לי כמה תמונות מגניבות מזה - אחת מהן של כדור צהוב מתפוצץ על היד של Y.
בקיצור, לשמחתי הבוס סידר טיפוס על קירות באולם לסרבני הנשק. היה נחמד מאוד האמת, ולמרות שהייתי אחד משלושת המאבטחים, יצא לי לטפס לא מעט. אני לא בכושר, ומחר יכאבו לי שרירים ששכחתי מקיומם.
תמונות מהטיול המהמם ל High Falls Creek ליד סקוואמיש O כבר שם בפוסט לא קשור. בפייצבוק העלילו עלי שאני ממציא שמות, אבל סקוואמיש זה אמיתי לגמרי, והטיול מרהיב.
ביום ראשון היה כאן יום פסטיבל איטליה בקומרשיאל דרייב. היה נחמד כי נסענו באופניים לשם, אבל סה"כ לא היה מדהים.
תערוכת מכוניות איטלקיות |
דריפ-קופי - היה טוב, כי הקפה היה טוב |
בכל זאת, איך אפשר בלי פיצה |
אמנם יום איטליה זה לא משהו שהייתי טס במיוחד כדי לראות, אבל זה עדיין היה ראוי ונחמד שיש דברים כאלה ליד הבית.
השבמחקcommercial drive הוא מקום מהנה להסתובב גם בלי פסטיבל
מחקוכשיתחיל עכשיו הקיץ עם סגירת הרחובות לצורכי מסיבות קיץ ( שכחתי איך נקראת הסיבה הירוקה לשמה סוגרים- יום ללא רכב וכו')
זהו הרחוב ששצריך לבחור מבין המוצעים.. מספיק להנות ממגוון האוכלוסיה שבו
יש בקוסטקו קופסת ענק של גבינת פטה לא רעה. טעמתי כבר המון סוגי פטה ואת רובם לא אהבתי אבל זו של קוסטקו בסדר גמור. היא נקראת APETINA FETA.
השבמחקתודה! אני קצת בעייתי בנושא גבינות עם טעם חזק, אז ננסה במנות קטנות בהתחלה :)
מחקמצטרף להמלצה של עדי, זו באמת פטה מעולה. אם אתם רוצים חבילות קטנות שלה יש ב סופרסטור, או איך שלא קוראים לרשת שלהם בBC.
מחקאתם משתמשים בקמח תופח למאכלים שלכם? יש שם דבר כזה בכלל? כי אם כן, זה ייתן נפח לכל מה שתכינו... בכל מקרה אני אשלח לכם מתכון טוב לפשטידה מעולה...
השבמחקאולי תפרסמי אותו פה בטור אורח?
מחק