יש סיכוי טוב שהיה לוקח לנו יותר זמן עד שהיינו מגיעים למסעדה יקרה אלמלא Y ו- A היו מפנקים אותנו עם שובר מתנה. כך יצא שהגענו למסעדת CinCin. הזמנו שולחן באינטרנט - פה לא מובן מאליו בכלל שאפשר להזמין שולחן, ככה שזו התחלה טובה. המארחת לקחה מאיתנו את המעילים ונתנה לנו פתק עם מספר - כבר משהו שלא ראינו קודם. היתה לידה קערה עם שטר, ולא הצלחנו להחליט אם גם לה נותנים תשר בנפרד, או שלקערה יש מטרה אחרת.
לפתיח הזמנתי קוקטייל Aviation, חזק וטעים, חמוץ מר ומתוק. נחמד, אבל לא מתחרה בקוקטיילים המטורפים ששתינו עם N בתל אביב (חיפשתי שעה את הקישור לזה בפייסבוק ולא מצאתי. עדכון: תודה ל N שהושיעה וסיפקה קישור לאחים רוזנבלט).
למנה ראשונה חלקנו קרפצ'ו שהוגש ללא בלסמי, ועם רוטב איולי מיונז וחרדל. לבקשתנו הרוטב הוגש בצד. ההפתעה הטובה היא שהיו שם צלפים (Capers) קלויים ומומלחים - לא זיהינו מה זה והיינו צריכים לשאול את המלצר. זו גם הזדמנות לגלות עוד מילה. לטעמי הרוטב לא היה מוצלח ואני מעדיף בלסמי.
למנה עיקרית אני הזמנתי ניוקי פטריות, שהיה טעים מאוד וגם הפתיע עם רוטב שאינו שמנת ואינו שמן זית. אין לי מושג ממה הם עשו אותו. E הזמין עוף על גחלים שהיה מעושן למדי ועם מרקם בלתי עופי בעליל. יותר דומה לנקניק. אם זה היה מוגש קר ובתוך כריך לא הייתי מופתע.
הקינוח היה הכי מוצלח. גם אספרסו טעים וגם אוסף מתוקים קטנים וטעימים. שילוב של קפה, שקולד, לימון וקרמל, וגם נראה טוב.
יש לציין שה"עוף" שלי הוצג בתור מנה יותר אטרקטיבית בתפריט, ולמעשה היה טעים מאוד! לדעתי הוא לא היה "נקניק" :)
השבמחקבבקשה, הנה הלינק האבוד. (:
השבמחקhttp://rosenblatt-brothers.blogspot.com/
תודה עדכנתי בפוסט. פייסבוק צריכים להתבייש להם. גם E וגם אני לא מצאנו זכר לקישורים האלה אצלנו.
מחקלרגע חשבתי ש- E כתב את הפוסט הזה, עד שהגעתי ל"הייתי מעדיף בלסמי" ;)
השבמחקאני מסכים שזה מוזר לראות אצלי פוסט עם הרבה מילים ותמונות. כנראה האיולי אשם בזה.
מחקyam
השבמחק