יום שישי, 9 במרץ 2012

ביקור ראשון במסעדת יוקרה

יש סיכוי טוב שהיה לוקח לנו יותר זמן עד שהיינו מגיעים למסעדה יקרה אלמלא Y ו- A היו מפנקים אותנו עם שובר מתנה. כך יצא שהגענו למסעדת CinCin. הזמנו שולחן באינטרנט - פה לא מובן מאליו בכלל שאפשר להזמין שולחן, ככה שזו התחלה טובה. המארחת לקחה מאיתנו את המעילים ונתנה לנו פתק עם מספר - כבר משהו שלא ראינו קודם. היתה לידה קערה עם שטר, ולא הצלחנו להחליט אם גם לה נותנים תשר בנפרד, או שלקערה יש מטרה אחרת.

לפתיח הזמנתי קוקטייל Aviation, חזק וטעים, חמוץ מר ומתוק. נחמד, אבל לא מתחרה בקוקטיילים המטורפים ששתינו עם N בתל אביב (חיפשתי שעה את הקישור לזה בפייסבוק ולא מצאתי. עדכון: תודה ל N שהושיעה וסיפקה קישור לאחים רוזנבלט).
בשלב הזה הייתי מסובב

למנה ראשונה חלקנו קרפצ'ו שהוגש ללא בלסמי, ועם רוטב איולי מיונז וחרדל. לבקשתנו הרוטב הוגש בצד. ההפתעה הטובה היא שהיו שם צלפים (Capers) קלויים ומומלחים - לא זיהינו מה זה והיינו צריכים לשאול את המלצר. זו גם הזדמנות לגלות עוד מילה. לטעמי הרוטב לא היה מוצלח ואני מעדיף בלסמי.
הנקודות השחורות זה הצלפים

למנה עיקרית אני הזמנתי ניוקי פטריות, שהיה טעים מאוד וגם הפתיע עם רוטב שאינו שמנת ואינו שמן זית. אין לי מושג ממה הם עשו אותו. E הזמין עוף על גחלים שהיה מעושן למדי ועם מרקם בלתי עופי בעליל. יותר דומה לנקניק. אם זה היה מוגש קר ובתוך כריך לא הייתי מופתע.
עוף
ניוקי


הקינוח היה הכי מוצלח. גם אספרסו טעים וגם אוסף מתוקים קטנים וטעימים. שילוב של קפה, שקולד, לימון וקרמל, וגם נראה טוב.
יאם יאם

כמובן שהמלצרים כירכרו סביבנו ותמיד דאגו שכוסות המים שלנו תהינה מלאות. אז בפעם הבאה שמחפשים מסעדה יקרה וטובה כבר יש לנו.

6 תגובות:

  1. יש לציין שה"עוף" שלי הוצג בתור מנה יותר אטרקטיבית בתפריט, ולמעשה היה טעים מאוד! לדעתי הוא לא היה "נקניק" :)

    השבמחק
  2. בבקשה, הנה הלינק האבוד. (:
    http://rosenblatt-brothers.blogspot.com/

    השבמחק
    תשובות
    1. תודה עדכנתי בפוסט. פייסבוק צריכים להתבייש להם. גם E וגם אני לא מצאנו זכר לקישורים האלה אצלנו.

      מחק
  3. לרגע חשבתי ש- E כתב את הפוסט הזה, עד שהגעתי ל"הייתי מעדיף בלסמי" ;)

    השבמחק
    תשובות
    1. אני מסכים שזה מוזר לראות אצלי פוסט עם הרבה מילים ותמונות. כנראה האיולי אשם בזה.

      מחק